wedding photography workshop

Usudim se reći da je fotografiranje vjenčanja poseban posao, jer svi mi imamo tu neku ljubav, želju i uzbuđenje oko fotografije. Nije to samo usluga koju dajemo klijentima, tu je i ta osobna predanost koju unosimo u svaki posao. Ponekad nas ta ljubav prema fotografiji zna kočiti u poslovnom smislu. Imati samo lijepe fotke i slatka vjenčanja nije nikakva čarolija. Čarolija je kad od toga možemo i živiti.

REGISTRACIJA

U poslu vjenčane fotografije toliko toga moramo znati izvan okvira samog fotografiranja, da bi uopće mogli opstati u poslu. Nastojati ćemo da naša izlaganja u dva dana, pokriju sve što je jednom fotografu potrebno za rad.

Od opreme/programa/aplikacija koje koristimo, načina fotografiranja, editiranja, komunikacije s klijentima, designa i prodaje albuma, preko web stranica (wordpress & Showit), slaganja bloga, brošura i cijena, do sukoba s klijentima (kad fotkamo za njih, kad za sebe), isporuke, marketinga, legalizacije, suradnje s dobavljačima, i još.

Osim teorije, Maja i ja ćemo pokazati naš način rada kroz fotografiranje, a bit će prilike i da svatko fotka za sebe.

Bit će još finih iznenađenja, kave, hrane, možda i koja čaša vina!

Ako si za – javi se meni ili Maji. Veselimoooo se!

Elopement

Pixy With Love

Promessi Weddings & Events

Stilizirano Fotkanje

Floral Design

Wedding Planner

Pixy With Love
Promessi Weddings and Events - Ivana

Da bi Maja i ja što bolje prenijele način našeg rada na dan vjenčanja, na workshopu će biti par s kojim ćemo dočarati ambijent malog vjenčanja. Uz razmjenu zavjeta i potpuno postavljen stol za večeru. Odvojiti ćemo vrijeme da fotkaju i polaznici. Svoje fografije će svatko moći koristiti.

Fotografiranje će nam stilizirati Nina, Pixy With Love. Naša najdraža cvjetna vila, poznata po svojoj garaži u kojoj nastaju najdivniji vjenčani buketi. Cijeli session će biti kao jedan mali "elopement".

Pridružit’ će nam se Ivana iz agencije za organiziranje vjencanja Promessi Weddings. Od nje ćete čuti savjete za suradnju s organizatorima, odnosu fotografa i organizatora, te će nakon svog izlaganja odgovoriti na sva vaša pitanja.

Get In Touch

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.